Informatie

Zoals eerder vertelt doen wij ook foto-shoots. De meest recente foto-shoot was met Maaike en Sergio. Was erg leuk om te doen. Kijk voor foto's onder kopje foto-shoot. Al weer even geleden hebben we ook een foto-shoot van een mooi paard gemaakt. Voorbeelden hiervan ziet u onder het kopje "paarden " op deze website.

Foto's van huisdieren maken we ook. Een paar voorbeelden hiervan vindt u op de site. Katten, honden en hand-tamme vogeltjes fotograferen wij het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving, dus bij u thuis. Dieren zijn van nature altijd erg nieuwsgierig en het duurt altijd even eer ze aan de fotograaf met toestel gewend zijn. We plannen daar in overleg met u uiteraard genoeg tijd voor in.

Heeft u interesse in een van hierboven genoemde zaken, neem dan even contact met ons op.

Wij zullen dan bespreken wat uw en onze ideeën zijn van de te maken foto's en of een en ander praktisch haalbaar is, zodat u een aantal mooie foto's in uw bezit gaat krijgen.

Wij wonen in Haarlem. Binnen een straal van 10 kilometer rekenen wij geen kilometervergoeding, daarbuiten rekenen we wel een klein bedrag voor gemaakte kilometers. Uiteraard bespreken wij dit met u wanneer we een afspraak maken.

Prijzen.

Voor een foto-shoot van ongeveer 1½ uur rekenen wij een bedrag van € 80,-.

U komt dan in het bezit van 10 tot 20 foto's. Deze kunnen op een cd gebrand worden, op een usb-stick worden gezet of via internet worden doorgestuurd. Ook drukken wij 1 foto af naar keuze, op formaat 13x18 cm. Meer foto's is bespreekbaar, evenals wanneer u de foto's liever niet op cd gebrand wilt hebben, maar "echte" (papieren) foto's wilt ontvangen.

Voor het maken van portret foto's (dus geen pasfoto's !) rekenen wij een bedrag van

€ 65,- per uur. De foto's kunnen bij u thuis genomen worden, of op een plek buiten (met droog weer), of bij ons thuis.

U ontvangt 2 foto's naar keuze op formaat 13x18 cm.

Materiaal

De genoemde (afgedrukte) foto's zijn glans-foto's afgedrukt op fotopapier.

Het is altijd mogelijk om de foto's afgedrukt te krijgen op mat papier of op ander materiaal zoals bijvoorbeeld aluminium of op een ander formaat dan 13x18 cm. Zoals u begrijpt zit daar een meerprijs aan vast afhankelijk van het gewenste formaat en materiaal.

Levertijd

De levertijd van de gemaakte foto's is ongeveer 10 dagen; sneller is bespreekbaar, maar niet altijd mogelijk.

Contact

Wanneer u interesse heeft kunt u reageren via deze website of een mailtje sturen naar reinaard24@gmail.com.

Geeft u in de e-mail even aan waar u interesse in heeft, uw naam, telefoonnummer en eventueel adresgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

KvK.

Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34329296 onder de naam Reinaard Foto en Kaart te Haarlem.