Foto's

Alle op deze website getoonde foto's zijn te koop. De portretfoto's zijn hierop een kleine uitzondering: deze worden alleen verkocht met toestemming van de geportreteerde.

De foto's zijn als normale foto op (glans) fotopapier te verkrijgen, maar kunnen ook op mat fotopapier afgedrukt en/of bevestigd worden op diverse materialen zoals aluminium, zeildoek en canvas. Dit kan in verschillende formaten. Vraag naar de mogelijkheden !

De foto's worden verkocht in een beperkte (genummerde) oplage van 5. Zijn er 5 van dezelfde foto verkocht, dan verdwijnt deze van de website en uiteraard uit de verkoop.

Mocht er interesse zijn om een van de foto's te publiceren in een blad of tijdschrift dan horen wij dat uiteraard ook graag.

Ook horen wij graag als u op zoek bent naar een bepaalde foto. Wellicht hebben wij deze wel in onze collectie, maar staat hij niet op de website. Wij zijn regelmatig aan het werk op de site en proberen zoveel mogelijk voor afwisseling en dus variatie van de foto's te zorgen.

Heeft u belangstelling in een van onze foto's reageer dan op deze website, of stuur een e-mail naar reinaard24@gmail.com. Laat u naam en telefoonnummer en eventueel adresgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.